De Turkse lekkernij specialist

SINDS 1992

Sölen Patisserie

Sinds 1992

Sölen Patisserie is opgericht in 1992 en is sindsdien de Turkse lekkernijspecialist van Rotterdam. Onze assortiment bestaat uit baklava-soorten, koekjes, börek-soorten, bruidstaarten, verjaardagstaarten. Met meer dan 25 jaar ervaring en een traditionele Turkse recept zijn onze producten een pure verwennerij voor onze klanten.

Groothandel

Al sinds 1992 leveren wij onze producten aan verschillende bakkerijen, supermarkten en restaurants door heel Nederland. Wij als Sölen Patisserie staan bekend om het leveren van constante kwaliteit aan onze klanten. Doordat wij flexibel en met korte lijnen werken, proberen wij onze klanten de beste service aan te bieden. We doen ook ons uiterste best om de verkoop van onze klanten te stimuleren met de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen immers het beste voor onze klanten betekenen.

Voor de winkeliers hebben we een ruim aanbod als het gaat om baklava-soorten, zoete en zoute koekjes, börek soorten.

Wilt u graag meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zullen met plezier al uw vragen beantwoorden.